Despre noi

Experienta

De-a lungul timpului am invatat ca cel mai important este sa ne ascultam clientii. Doar asa am putut evolua. Echipa Tamoglass a fost implicata in mari proiecte cu sticla din Romania si nu numai. Printre acestea enumeram: Centrul Comercial Cocor, fatadele Diverta, rezidentialul My Dream Residence, Green City, balustrade si vitrine din interiorul Afi Palace, cladiri de birouri etc. In prezent, va punem la dispozitie avantajele unei tehnologii de ultima generatie si o vasta experienta in domeniul prelucrarii sticlei - geam termopan, sticla securizata, lipire geam structural/ semi-structural...
Fabrica noastr? are o suprafata de peste 3000mp, iar cei peste 50 de oameni va stau la dispozitie zilnic, asteptand noi provocari.

Calitatea

Dinamismul, deschiderea, grija pentru detalii, consecventa definesc Tamoglass in tot ceea ce face. Insa CALITATEA ramane caracteristica definitorie a companiei. Investim in tehnologie si, ce este mai important, in oameni.
Tamoglass inseamna dezvoltare continua pentru a va oferi produsele si serviciile de care aveti nevoie. Pe langa gama variata de produse, va oferim un pachet complet de servicii profesioniste si consultanta gratuita.

Parteneri