Jaluzele incorporate

Tamoglass este unic distribuitor pentru ROMANIA si BULGARIA a sistemului de jaluzele inserate in geamul termopan "SCREENLINE", marca PELLINI. Aceasta gama se bucura de o diversitate de culori a lamelelor ce alcatuiesc jaluzele, iar cele trei tipuri sub care se pot achizitiona (cu actionare pe magnet, electric sau cu telecomanda) ofera clientului final satisfactia achizitionarii unui produs high class.

Screenline nu se murdareste, nu necesita intretinere, are o viata nelimitata, iar designul liniar permite o utilizare mai mare a spatiului intern.

In sistemul ScreenLine®, jaluzeaua (venetiana, plisata sau rulata) este inchisa intre doua panouri de sticla ex. intr-un geam termoizolant. Miscarea jaluzelei pentru sistemele manuale sau motorizate nu afecteaza proprietatile geamului termoizolant si de aceea opereaza intr-un mediu total izolat.
Caracteristicile exclusive ale ScreenLine® garanteaza protectie totala impotriva murdaririi, a prafului sau a conditiilor atmosferice si de aceea nu necesita intretinere. Componentele magnetice au un ciclu de viata aproape nedefinit avand o pierdere a atractiei magnetice de aproximativ 2% in 100 de ani.
Varietatea modelelor si multilateralitatea operatiunilor fac sistemul de jaluzele ScreenLine® convenabil tuturor tipurilor de tamplarie.

Detinem o gama variata de sisteme de actionare:
- manual -buton
- manual - snur cu magnet
- electric - prin intermediul unui intrerupator
- electric - prin telecomanda
Va oferim o gama variata de de culori si 2 tipuri de latimi pentru lamele in functie de dimensiunea geamului termoizolant.
In cazul rulourilor incorporate in geamul termoizolant aveti posibilitatea sa alegeti :
- o gama larga de culori
- intensitatea/ grosimea roletei
Cel mai indicat este sa veniti la noi in fabrica si sa le vedeti real.