Produse

Geam securizat

Panoul de sticla securizata este o sticla de siguranta obtinuta prin incalzirea geamului plan la o temperatura de cca 650-6800C urmata de o racire brusca si uniforma, tratament termic care induce echilibrarea tensiunilor de

Ferestre cu geam termoizolator

Executam geam termoizolant pentru diverse tipuri de tamplarii (PVC, aluminiu, lemn stratificat etc). Pe langa functia estetica, geamurile termopan prezinta urmatoarele avantaje:

Geam structural pentru fatade

Fatada prezentata ca o structura continua, fara rame si profile, fixata pe un schelet rezistent este tendinta actuala in arhitectura moderna.

Sticla pentru mobilier

Obiectele de mobilier din sticla reprezinta o tendinta noua in linia modei promovata cu un real succes in ultimul timp. Acest tip de mobilier este destinat atat locuintelor, cat si birourilor sau magazinelor.

Usi din sticla - cabine dus

Usile de sticla ofera avantajul de a lasa sa treaca lumina naturala si in incaperile in care aceasta este redusa sau lipseste total; aduc spatiilor un plus de eleganta, stil si utilitate.Tamoglass va ofera o variata paleta de modele de sticla, dvs. avand posibilitatea sa va personalizati propriul model.

Sablare sticla

Sticla sablata este sticla cu aspect inghetat. Efectul mat se obtine prin suflarea unui nisip cu o anumita presiune pe suprafata sticlei sau oglinzii.
Sticla sablata poate fi folosita pt decorarea oglinzilor, usilor de intrare, de interior, a ferestrelor etc.

Sticla profilata

Dorind sa raspunda cererilor de pe piata, tamoglass.ro distribuie in Romania sticla industriala Profil U marca Linit produsa de LAMBERTS Germania.

Geam laminat (duplex)

Geamul din sticla stratificata constituie un element de constructie exceptional pentru vitrajele de siguranta. Geamul stratificat se fabrica prin imbinarea plana a doua sau a mai multor foi de sticla caracterizata prin rigiditate deosebita, adeziune si elasticitate.

Jaluzele incorporate

Tamoglass este unic distribuitor pentru ROMANIA si BULGARIA a sistemului de jaluzele inserate in geamul termopan "SCREENLINE", marca PELLINI.