Tehnologie prelucrare sticla

Masa de taiat Jumbo

Dimensiunile foilor de geam sunt de maxim 6000x3210mm, avand o grosime intre 4-19mm. Masa Jumbo pentru taiat geamul este dotata cu un sistem computerizat pentru optimizarea bucatilor de sticla. De asemenea avem separat masa de taiat geamul laminat.
   

Linie ultramoderna de sigilare cu poliuretan ducomponent - Lisec Austria

Utilajele performante utilizate pe parcursul procesului de productie pot asigura un flux continuu si eficient de aprovizionare pentru clientii nostri. Folosind aceste utilaje detinem si un sistem de control al calitatii si garantia ca geamurile produse sunt la cele mai inalte standarde.
   

Robot sigilare cu silicon structural/ semi-structural

Realizeaza sigilarea geamurilor termoizolane utilizate la construirea peretilor cortina sau a fatadelor. Se pot folosi profile Shuco, Profilco, Alumil... Elementele structurale prefabricate se unesc pe santier cu structura constructiei.
   

Utilaj sablare sticla

Sticla sablata poate fi folosita pentru decorarea, usilor, a ferestrelor peretilor despartitori etc. Varietatea sablarii de la mat usor la mat intens, de la uniform la neregulat, permite realizarea unor modele sofisticate in care detaliile se simt delicat
   

Cuptor securizare

Securizarea foilor de sticla intre 4-19mm grosime, avand o dimensiune maxima de 2440x5000mm. Ofera posibilitatea securizarii pentru orice geam si realizeaza o securizare foarte buna si pentru geamurile speciale (low-e, soft coated, reflexiv...).
   

Utilaj cantuire sticla

Executa operatii precum slefuire, lustruire, fazetare la 45 grade; grosimea geamului prelucrat 4-19mm.

   

Utilaj gaurire sticla

Utilizeaza 2 foreze diamantate, una inferioara actionata automat si una superioara actionata manual si un dispozitiv laser pentru o pozitionare cu precizie ridicata a geamului; gauri cu diamentrul cuprins intre 3 si 70mm.